Subtitrare Moliere

Biografic, Comedie

6.398 / 10

(161 voturi)

Durată

120 min

Regie

Laurent Tirard

Distribuție

Romain Duris, Fabrice Luchini, Laura Morante

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Moliere (2007) Subtitrare Moliere - ro

Moliere

Traducător

subs.ro TEAM (c) www.subs.ro

Uploader

Necunoscut

FPS

25.000 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

2,414

Adăugat: 27-Aug-2007, 21:12

Actualizat: 28-Nov-2007, 11:29

Arhiva contine sincronizari pentru: "Moliere.FRENCH.DVDRiP.XviD-iD" (2cd) si urmatoarele variante de 1 cd: "Moliere.FRENCH.DVDRiP.REPACK.1CD.XViD.(up.by.minerve)", "Moliere.REPACK.1CD. XViD-ELiTE", "Moliere.FRENCH. DVDRiP.REPACK.1CD.XViD_STS_LuCiFeR" si "Moliere-French-Dvdrip-certifie by Darkange". Traducere efectuata de Duke of Hyacinth, Meredith Grey si Sleepwalker din lb. engleza, corectata pe sonor si sincronizata manual de gligac2002. Echipa va doreste Vizionare placuta !

Mai multe informații

Molière, a down-and-out actor-cum-playwright up to his ears in debt. When the wealthy Jourdain offers to cover that debt so that Molière's theatrical talents might help Jourdain win the heart of a certain widowed marquise, hilarity ensues.

In 1644, Moliere are doar 22 de ani. Ingropat in datorii si incoltit de portarei, se incapataneaza sa puna in scena tragedii la care e clar ca nu se pricepe deloc. Dar intr-o zi, dupa ce a fost inchis in urma plangerilor facute de creditori, dispare. Cand se intoarce, promite ca va deveni scriitorul cel mai faimos al Frantei, atat de celebru incat despre limba franceza se va spune ca este "limba lui Moliere"...

Comentarii