Subtitrare Hocus Pocus

Comedie, Familie, Fantastic

7.065 / 10

(2,597 voturi)

Durată

96 min

Regie

Kenny Ortega

Distribuție

Bette Midler, Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Hocus Pocus (1993) Subtitrare Hocus Pocus - ro

Hocus Pocus

Traducător

@xxis

Uploader

piticu

FPS

N/A

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

1,676

Adăugat: 19-Sep-2007, 11:12

Actualizat: 4-Ian-2020, 23:06

Hocus.Pocus.1993.2160p.DSNP.WEBRip.x265.10bit.HDR.DTS-HD.MA.5.1-TrollUHD; Hocus.Pocus.1993.1080p.720p.BrRip.x264.YIFY si inca o varianta. Enjoy!

Mai multe informații

After 300 years of slumber, three sister witches are accidentally resurrected in Salem on Halloween night, and it is up to three kids and their newfound feline friend to put an end to the witches' reign of terror once and for all.

Trei vrăjitoare sunt în mod accidental aduse la viață de un băiat care încearcă să impresioneze o fată. În 1693, cetățenii orășelului Salem din Massachusetts intră în frenezie atunci când descoperă că trei dintre ei - Winifred, Sarah și Mary Sanderson - sunt vrăjitoare. Temându-se de necurat, comunitatea hotărăște să le spânzure pe femei. Însă vrăjitoarea șef amenință că va reînvia într-o zi și se va răzbuna. 300 de ani mai târziu, Max, un adolescent cinic, e obligat să aibă grijă de sora lui în timp ce se joacă de-a v-ați ascunselea și e văzut de cea mai populară fată din clasă, Allison. Pentru a o impresiona și a-și spăla imaginea, Max le duce pe fete în casa surorilor Sanderson unde, accidental, readuce la viață vrăjitoarele. Harcele au o singură noapte pentru a-și reîmprospăta forța vitală - sau vor dispărea pentru totdeauna. Pot copiii să le împiedice de la a-și îndeplini aceste obraznice scopuri? Regizat de Kenny Ortega, Hocus Pocus se bazează masiv pe efectele speciale, cum ar fi, de exemplu, mistica pisică vorbitoare. Grație tehnologiei digitale, regizorul a fost în stare să realizeze un număr impresionant de alte fascinante iluzii vizuale. Acestor trucuri pentru retină li se adaugă farmecele protagonistelor: Sarah Jessica Parker și Bette Midler.

Comentarii