Subtitrare Commando

Acțiune, Aventură, Thriller

6.638 / 10

(2,363 voturi)

Durată

90 min

Regie

Mark L. Lester

Distribuție

Arnold Schwarzenegger, Rae Dawn Chong, Dan Hedaya

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Commando (1985) Subtitrare Commando - ro

Commando

Traducător

mntdaniel

Uploader

DISTEL

FPS

23.976 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

640

Adăugat: 14-Oct-2016, 18:11

Actualizat: 27-Mar-2017, 22:47

Commando.1985.Director's.Cut.1080p.BluRay.x264-CREEPSHOW; Commando.1985.BluRay.720p.H264-3Li; Commando.1985.Directors.Cut.DVDRip.XviD-FRAGMENT. Enjoy! Multumiri traducatorului.

Mai multe informații

John Matrix, the former leader of a special commando strike force that always got the toughest jobs done, is forced back into action when his young daughter is kidnapped. To find her, Matrix has to fight his way through an array of punks, killers, one of his former commandos, and a fully equipped private army. With the help of a feisty stewardess and an old friend, Matrix has only a few hours to overcome his greatest challenge: finding his daughter before she's killed.

La scurt timp după ce Terminator a spart box-office-ul american, Commando vine să arate o altă faţă a super-eroului Schwarzenegger: cea comică, mai puţin sau deloc folosită în filmele lui anterioare. Colonelul Matrix (Schwarzenegger) s-a retras din forţele armate şi trăieşte liniştit împreună cu fiica sa în vârstă de 10 ani. Atmosfera idilică se destramă brutal când fetiţa este răpită de oamenii unui dictator din America Latină care trăieşte în exil şi plănuieşte să revină la putere printr-o lovitură de forţă prin eliminarea preşedintelui ţării. Matrix îşi va revedea fiica doar dacă îl va ucide pe preşedinte. Matrix va ocoli însă planul iniţial şi în încercarea de a-şi găsi şi salva fata, va trece prin pericole de neimaginat. Cea care îl ajută să iasă cu bine din toate situaţiile este Cindy (Chong) care are propriile ei motive pentru a dori moartea dictatorului. În acest film Schwarzenegger îşi etalează la maxim forţa muşchilor săi, la un moment dat ducând pe umeri un trunchi de copac. Nu degeaba Guinness Book l-a desemnat omul cu trupul cel mai perfect dezvoltat. Multiplele titluri de Myster Olympia sau Myster Universe aveau să confirme faptul ca Arnie este cel mai bine făcut bărbat de pe planetă. Astăzi, Arnold Schwarzenegger a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi actori din lume şi aproape că nu există puşti care să nu fi văzut toate filmele sale. Corpul său de invidiat, accentul său teutonic, naturaleţea cu care interpretează cele mai periculoase scene de combat, umorul naiv dar molipsitor l-au făcut o celebritate. Tânărul austriac a intrat în lumea filmului interpretându-l pe legendarul Conan. Până atunci a avut tot felul de slujbe mărunte câştigând în medie cam 50 de dolari pe săptămână.

Comentarii