Subtitrare A Mighty Heart

Biografic, Dramă, Istoric

6.4 / 10

(279 voturi)

Durată

108 min

Regie

Michael Winterbottom

Distribuție

Angelina Jolie, Dan Futterman, Irrfan Khan

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

A Mighty Heart (2007) Subtitrare A Mighty Heart - ro

Speranta moare ultima

Traducător

subs.ro TEAM (c) www.subs.ro

Uploader

LOVENDAL

FPS

N/A

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

5,656

Adăugat: 4-Oct-2007, 23:11

Actualizat: 13-Oct-2007, 11:42

NOU ! A.Mighty.Heart.2007.DVDRip.X264.AC3.iNT-TLF" (2cd) !!! Un film tragic (cu Angelina Jolie) despre rapirea unui jurnalist occidental in Pakistan. Traducere dupa subpackul din engleza pentru versiunea A.Mighty.Heart.DVDRip.XviD-DiAMOND. TVQS, italice si diacritice 100%. Traducatorii din subs.ro TEAM (Sleepwalker, Lovendal, Madalina, Shakti, Wishmaster) va ureaza vizionare placuta!

Mai multe informații

Based on Mariane Pearl's account of the terrifying and unforgettable story of her husband, Wall Street Journal reporter Danny Pearl's life and death.

"In munca sa, Danny s-a luptat sa stea departe de dogme, sa faca compromisuri. Nu a reprezentat o tara sau un steag, ci doar a urmarit adevarul. A fost cel ce a tinut o oglinda si a fortat oamenii sa se uite in ea. Care ar o alta cale mai buna de a respecta lumea?" (Mariane Pearl)In cei 5 ani care au trecut de la moartea lui Daniel Pearl au mai murit 230 de jurnalisti aflati la datorie. Pe 23 ianuarie 2002, viata Marianei Pearl s-a schimbat definitiv. Sotul ei, Daniel, seful biroului din Asia de…

Comentarii