Anime Alfabetic

aaadela (100 mesaje) (Utilizator)
3-Ian-2009, 01:01 Top

Acest joc e simplu. Fiecare user va lua pe rand o litera din alfabet alaturi de care va pune un anime al carui titlu incepe cu litera respectiva impreuna cu cateva informatii in limba romana despre acel anime.
Pentru a se evita neintelegerile, ordinea literelor e urmatoarea:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Daca nu exista un anime cu litera respectiva, trecem la urmatoarea.
Cand se ajunge la litera Z, se ia de la capat.

A - Air TV

Air arata povestea un barbat paranormal pe nume Yukito Kunisaki. El alearga dupa o poveste pe care i-a spus-o raposata lui mama, despre o fata cu aripi din cer. Intr-o zi, ramane blocat pe o insula, unde o intalneste pe ciudata fata, Misuzu Kamio, si cu permisiunea mamei ei, Haruko, Yukito ramane la ea acasa. Mai tarziu (tot in primul episod) le intalneste si pe Kano, Minagi si Michiru, celelalte fete, toate avand personalitati diferite. Impreuna cu fetele, urmareste povestea aceea si rezolva povestile individuale ale celor patru fete. Toate aceste povesti par a fi in legatura cu fata inaripata, asa ca el decide sa ramana pe insula. In timp ce primul episod din 'Air' e amuzant, episoadele care urmeaza arara povesti dramatice si paranormale, care pot creea confuzie chiar dupa ce vedeti toata seria.




Urmeaza B. Ati inteles ideea.

Rock Bird (43 mesaje) (Utilizator)
17-Ian-2009, 01:01 Top

B- Blue Gender

Blue Gender e povestea unui tip pe nume Yuji (sau asa ceva) care a fost criogenizat fiindca avea o boala fara remediu si cica cand se va trezi se va putea vindeca. Dar surpriza!!! La cateva zeci de ani dupa ce a fost criogeniza, pamantul e stapanit de o specie de gandaci uriasi numiti Blue (de unde si numele animeului) care au ca scop distrugerea unei mari parti a omenirii, pentru ca pamantul e supra populat. Yuji lupta impotriva speciei Blue impreuna cu Marlene Angel, o fata din rezistenta terrei.

Vulgrim (1 mesaj) (Utilizator)
15-Aug-2014, 11:49 Top

C - Corpse Party

Originala "Petrecerea Cadavrelor", joc horror de la Echipa GrisGris prezintă un grup de liceeni prinşi într-o şcoală elementară, care este bântuită de copii care au dispărut. Anime-ul începe atunci când Naomi şi Seiko se trezesc în şcoala puţin iluminată şi abandonată. Ele nu au nicio idee unde se află, nici prietenii lor, care au fost cu ele mai devreme. Din motive neştiute, ele sunt prinse, nu pot să scape de disperara din această şcoală blestemată.